spy online sa prevodom

10 najboljih komedija u 2015. godini

Još filmova
16,878
Pregledi
   

Osnovni cilj komedije je da izazove osmeh kod publike, pa svi volimo da se opustimo uz neku dobru komediju. Zbog toga ćemo vam u ovom tekstu preporučiti neke od najboljih komedija koje su izašle u 2015. godini.

10. Spy 

spy online sa prevodom
Suzan Kuper (Melisa Mekarti) je skromna analitičarka koja radi u CIA i heroj iz senke na najopasnijoj misiji do sada. Ali, kada njen partner (Džud Lo) nestane sa lica zemlje, a drugi tajni agent (Džejson Stetam) se nađe u opasnosti, ona se dobrovoljno prijavi da se infiltirira u smrtonosni svet dilera oružja i spreči globalnu katastrofu.

Spy (2015)
119 min|Action, Comedy, Crime|05 Jun 2015
7.1Rating: 7.1 / 10 from 181,224 usersMetascore: 75
A desk-bound CIA analyst volunteers to go undercover to infiltrate the world of a deadly arms dealer, and prevent diabolical global disaster.

 9. The Wedding Ringer 

Doug Harris (Josh Gad) simpatičan je, ali društveno asocijalan mladoženja s velikim problemom: njegov dan venčanja opasno se približava, a on još uvek nema kuma. Uz nešto malo manje od dve nedelje koliko mu je preostalo do ženidbe s devojkom njegovih snova (Kaley Cuoco-Sweeting), Doug potraži pomoć Jimmyja Callahana (Kevin Hart) vlasnika i Predsednika Uprave kompanije „Kum d.o.o.“ – koja osigurava lažne kumove za venčanja mladoženjama kojima su isti potrebni. Ono što sledi je nevjerojatna humoristična šarada dok njih dvojica pokušavaju uspeti u svojoj prevari, ali i činjenica da se između dvojice do jučer nespojivih tipova rađa pravo prijateljstvo…

The Wedding Ringer (2015)
101 min|Comedy|16 Jan 2015
6.7Rating: 6.7 / 10 from 57,270 usersMetascore: 35
Two weeks shy of his wedding, a socially awkward guy enters into a charade by hiring the owner of a company that provides best men for grooms in need.

 


8. Vacation  

Grizvoldi nam se vraćaju! Ovoga puta, sada odrasli Klarkov sin, Rasti (Ed Helms), svoju porodicu vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smešnih nezgoda! Nadajući se kako će zbližiti svoju porodicu i ponovno proživeti svoj odmor iz detinjstva, sada sa svojom decom, odrasli Rasti Grizvold vodi suprugu (Christina Applegate) i dva sina na dugi put u najbolji zabavni park u Americi, Veli Vorld. Suvišno je reći da se stvari neće odvijati kako su planirali…

Vacation (2015)
99 min|Adventure, Comedy|29 Jul 2015
6.1Rating: 6.1 / 10 from 71,916 usersMetascore: 34
Rusty Griswold takes his own family on a road trip to "Walley World" in order to spice things up with his wife and reconnect with his sons.

 

 


7. Ted 2 

Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, nastavku najveće hit komedije za odrasle svih vremena. Njemu se ponovo pridružuju glumac Mark Valberg i ko-scenaristi Alek Salkin i Velesli Vajld. Ted je u nastavku komedije oženjen “čovek” i sa svojom suprugom želi da dobije dete. Ali da bi to uradio prvo mora da na sudu dokaže da je osoba…

Ted 2 (2015)
115 min|Comedy|26 Jun 2015
6.3Rating: 6.3 / 10 from 129,104 usersMetascore: 48
Newlywed couple Ted and Tami-Lynn want to have a baby, but in order to qualify to be a parent, Ted will have to prove he's a person in a court of law.

 


6. Daddy’s Home 

Blagonakloni šef jedne radio stanice (Vil Ferel) uporno se trudi da postane najbolji očuh deci svoje žene, ali, nevolje nastaju kada se u njihov život pojavi njen bivši muž (Mark Volberg). Počinje trenutno nadmetanje za naklonost dece, u kome se Ferelov lik ne snalazi baš najbolje.

Daddy's Home (2015)
96 min|Comedy, Family|25 Dec 2015
6.1Rating: 6.1 / 10 from 64,696 usersMetascore: 42
Brad Whitaker is a radio host trying to get his stepchildren to love him and call him Dad. But his plans turn upside down when their biological father, Dusty Mayron, returns.

 


5. Pixels 

Kao klinci, 80tih godina prošlog veka, Sam Brener (Adam Sandler), Vil Kuper (Kevin James), Ludlov Lamonsof (Josh Gad) i Edi Plant (Peter Dinklage) su hiljadu puta spašavali svet – ali u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će ipak morati da spase svet u stvarnom životu.

Pixels (2015)
106 min|Animation, Action, Comedy|24 Jul 2015
5.6Rating: 5.6 / 10 from 96,509 usersMetascore: 27
When aliens misinterpret video feeds of classic arcade games as a declaration of war, they attack the Earth in the form of the video games.

 4. Absolutely Anything 

Komedija SVE ŠTO POŽELIŠ govori o razočaranom nastavniku, Nilu Klarku (Simon Pegg) koji će iznenada dobiti moć da uradi sve što poželi. Ove moći će mu dati grupa vanzemaljaca koja ga posmatra iz dubokog svemira. Ono što Nil ne zna jeste to da će način na koji koristi svoje nove moći usloviti sudbinu čovečanstva. Jedan pogrešan potez i vanzemaljci će uništiti Zemlju zauvek.Dok se bori sa ovim neverovatnim moćima, Nil se takođe trudi da osvoji srce devojke koja živi na spratu ispod njegovog, Ketrin, a u tome će mu pomoći verni pratilac, pas Denis (glas Robina Vilijamsa, njegova poslednja filmska uloga). Ketrinin bivši dečko će se pojaviti u međuvremenu i postati Nilov pravi neprijatelj. Da li će Nil upotrebiti svoje moći kako treba? Hoće li osvojiti devojku svojih snova? I hoće li Denis ispuniti svoje snove, ili samo san o psećim biskvitima? Sudbina planete zavisi od Nilovih dela…

Absolutely Anything (2015)
85 min|Comedy, Sci-Fi|14 Aug 2015
6.0Rating: 6.0 / 10 from 25,121 usersMetascore: 34
A group of eccentric aliens confer a human being with the power to do absolutely anything, as an experiment.

 


3. Trainwreck

Sada, u svom petom filmu koji režira, Apatov ponovo donosi portret nezaboravnog lika, i glumu nove zvezde komedije, koja je i napisala scenario za film „Haos u najavi“, Ejmi Šumer. Ona tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga, čak i kad bi možda trebalo. Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sad, kao novinar za jedan časopis, Ejmi živi po tom pravilu – uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši – ali se, zapravo, nalazi u kolotečini. Kad počne da se zaljubljuje u čoveka o kome piše članak, šarmantnog i uspešnog sportskog lekara po imenu Aron Koners (Bil Hejder), Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli, uključujući i ovog momka kome se izgleda stvarno dopada, možda na tragu nečeg revolucionarnog.

Trainwreck (2015)
125 min|Comedy, Drama, Romance|17 Jul 2015
6.3Rating: 6.3 / 10 from 102,173 usersMetascore: 75
Having thought that monogamy was never possible, a commitment-phobic career woman may have to face her fears when she meets a good guy.

 

 


2. Minions 

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti.
Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Minions (2015)
91 min|Animation, Action, Adventure|10 Jul 2015
6.4Rating: 6.4 / 10 from 154,774 usersMetascore: 56
Minions Stuart, Kevin and Bob are recruited by Scarlet Overkill, a super-villain who, alongside her inventor husband Herb, hatches a plot to take over the world.

 


1. The Intern 

U ovoj komediji  se radi o 70-godišnjem penzionisanom Benu, koji je pritom i udovac pa se oseća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnog časopisa!

The Intern (2015)
121 min|Comedy, Drama|25 Sep 2015
7.1Rating: 7.1 / 10 from 153,466 usersMetascore: 51
70-year-old widower Ben Whittaker has discovered that retirement isn't all it's cracked up to be. Seizing an opportunity to get back in the game, he becomes a senior intern at an online fashion site, founded and run by Jules Ostin.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>