Avatar (2009)

Još filmova
56,788
Pregledi
   

Priča započinje na Zemlji. Glavni lik Jake Sully (Sam Worthington), vojnik koji još nije pronašao razlog za što bi se borio, regrutovan je za odlazak na planetu Pandora u vreme kada je svet na rubu propasti (gotovo ne postoji ni jedan biljni ili životinjski oblik života, a finansijski kolaps je zahvatio sve segmente). Treba zauzeti mesto svojeg brata koji je poginuo u pokušaju komunikacije s Na’vi vrstom (visoka, mršava i plava bića s dredloksima) koja živi na planeti Pandora. No, postoje problemi; prvi je to što je Jake invalid (ostao je bez noge još kada je bio marinac), a drugi je taj što Na’viji baš i nisu veliki ljubitelji ljudske rase.

Avatar (2009)

162 min|Action, Adventure, Fantasy|18 Dec 2009
7.8Rating: 7.8 / 10 from 918,289 usersMetascore: 83
A paraplegic marine dispatched to the moon Pandora on a unique mission becomes torn between following his orders and protecting the world he feels is his home.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>