Blitz (2011)

Još filmova
15,787
Pregledi
   

Još jedan akcioni triler u kome glumi Jason Statham. Poznavaoci i ljubitelji ovog glumca unapred ocekuju žestoku akciju, obračune pesnicama i oružjem.
Film počinje žestokom „makljazom“ u kojoj detektiv Brent (Jason Statham) sportskim rekvizitom, nalik na palicu za hokej na travi, prebija trojicu nasilnika i obijača kola. Zbog toga, a i zbog njegovih ranijih grubosti dobija naslovnu stranicu u dnevnom listu i postaje ozloglašeni policajac. Policijski psihijatar veštaci njegovo ponašanje, ali Brent i njemu uliva strah u kosti.

Šef policijske stanice je odsutan zbog smrti supruge i stiže novi komandir koji je gej, ali i odličan policajac… U isto vreme se pojavljuje i serijski ubica koji iz nepoznatih razloga počinje da ubija policajce. Radnja filma se malo razvodnjava i iz žestoke akcije prelazi u krimi triler. Brent i novi šef uspevaju da otkriju motiv za ubistva policajaca, hapse osumnjičenog, ali ne mogu da dokažu krivicu…
Ubica je prepametan da bi bio uhvaćen zakonskim sredstvima zato dvojica detektiva pribegavaju lukavstvu… Pravda mora biti zadovoljena.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>