Due Date (2010)

Još filmova
5,595
Pregledi
   

Opis filma:
Due Date je je novo čedo Toda Filipsa, reditelja filma “The Hangover” koji je nastavio sa serijom dobro uglačanog i na trenutke neprijatnog humora i komedije situacije. Dakle Robert Dauni Dž. je poslovni čovek, arhitekta, koji ubrzo pošto je nesrećnim okolnostima izbačen sa aviona, nalazi jedinu pomoć u drastično mentalno uvrnutom Zeku Galifijanakisu (molim vas pogledajte da li sam to prezime dobro napisao) i oni se utiskuju na dugačak i naporan roud trip koji uključuje:
1) Masturbaciju u kolima
2) Masturbaciju psa u kolima
3) Ispijanje kafe napravljene od ljudskog pepela (videti trejler)
4) Kratak izlet u Meksiko
5) Uništavanje troje kola
6) Upucavanje greškom vozača
Donekle ne iskorišćavajući Robert Dauni Džunijorov potencijal prva polovina filma deluje malo usporeno, a radnja previše bleda, što se svakako nadoknađuje jezivim budalaštima i humorom prve klase (tresli su se zidovi od mog smeha) u drugoj polovini, te je film, iako linearne priče, dosta nepredvidiv i zabavan. Za široku ekipu, ovaj film, baš kao i “Hangover” je pravi pogodak.

Naziv: Due Date
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 7.0/10 (16,797 glasova)
Režija: Todd Phillips
Igraju: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie Foxx, Juliette Lewis

Svi video snimci su preuzeti sa internacionalnih servera. Sajt ZavaliSe.com ne snosi odgovornost za autorska prava istih.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>