Hors De Prix (Priceless) (2006)

Još filmova
8,702
Pregledi
   

Ona je mlada, lepa i u potrazi za milionerom koji će joj priuštiti život na visokoj nozi. Šarmantna Ajrin, u pratnji starijeg gospodina, ostaviće bez daha Žana, konobara koji bi dao sve samo da može da osvoji njeno srce.

Prepredena Ajrin će mu pohrliti u nadi da će joj priuštiti sve ono što želi onda kada je njen ljubavnik ostavi. Međutim, kada sazna da je simpatični Žan samo konobar, ljutito će odustati od njega. On, pak, ne odustaje od maštanja vezanih za ovu nežnu brinetu i biće spreman da potroši sve što ima ne bi li kupio njeno društvo.

Do preokreta u filmu dolazi onda kada Žana spazi starija gospođa koja ga spašava od izbacivanja iz hotela i koja će uskoro plaćati njegovo društvo.

Da li će Ajrin shvatiti da joj nije baš svejedno što Žan više nije slobodan, šta će se desiti kada i on bude obučen u skupa odela i živi luksuznim životom, pogledajte u ovoj francuskoj romantičnoj komediji.

Režija: Pjer Salvadori
Glumci: Odri Tatu, Gad Elmalek

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>