Misconduct (2016) Online Sa Prevodom

Još filmova
15,811
Pregledi
   

Početkom 2016. godine imaćemo prilike da pogledamo napeti triler sa dve žive glumačke legende, Al Paćinom i Entoni Hopkinsom, koji u svojoj dugogodišnjoj filmskoj karijeri nikad nisu igrali zajedno u filmu. Film je u distribuciji kompanije Lionsgate.
Film Misconduct, u kome glavnu ulogu tumači Džoš Damel, govori o mladom, ambicioznom, advokatu koji dolazi u nezavidnu situaciju kada pokuša da raskrinka mutne poslove poznatog milijardera, vlasnika velike farmaceutske kompanije. Borba za istinu preokrenuće se u borbu za sopstveni život, u kojoj se ne biraju sredstva i prelaze moralne i zakonske granice.
U ostalim ulogama videćemo Mejlin Ejkerman, Džuliju Stajls i Elis Iv. Režiju potpisuje Šintaro Šimosava.

Misconduct (2016)

106 min|Drama, Thriller|05 Feb 2016
5.3Rating: 5.3 / 10 from 9,514 usersMetascore: 24
When an ambitious young lawyer takes on a big case against a powerful and ruthless executive of a large pharmaceutical company, he soon finds himself involved in a case of blackmail and corruption.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>