Prince of Persia The Sands of Time (2010)

Još filmova
85,947
Pregledi
   

HD Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
Online sa prevodom

Verovatno retko ko nije čuo za igricu Prince of Persia koja se igrala na onim starim, prastarim kompjuterima. E, sada je Walt Disney snimio film po ovoj igrici. Mada sam film nema baš mnogo veze sa samim filmom. Glavni glumci su Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton i drugi.

Film govori o dečaku koga je usvojio sultan i koji odrasta u luksuznom okruženju. Persijanci osvajaju razne gradove i tako dolaze i u kraljevstvo gde je kraljica mlada dama. I prilikom njihovog osvajanja Princ Dastan (Jake Gyllenhaal) dolazi do čarobnog mača koji vraća kroz vreme a koji pripada mladoj kraljici. U međuvremenu ubijaju kralja Persije i sve se komplikuje, Dastan sa kraljicom beži u pustinju, pokušavajući da otkriju ubicu kralja. Vremenom otkrivaju sve vrline i mane čarobnog mača.

Pejzaži u filmu su prelepi i sama kostimografija verno oslikava život u Severnoj Africi. Pustinjske oaze, kamile i pesak na sve strane.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>