Queen of the Desert (2015)

Još filmova
3,618
Pregledi
   

Robert Patinson, Džejms Franko i Nikol Kidman vam donose, ljubav, požudu i avanture u njihovom novom filmu “Queen of the Desert”.

U pitanju je biografski film reditelja Vernera Hercoga, koji je baziran na životu Gertrude Bel (Kidman), istoričarke, književnice i članice britanske tajne službe, koja je poznata kao “ženski Lorens od Arabije” zbog velikog uticaja na politiku Srednjeg Istoka tokom 1920-ih godina.
Kao obrazovana mlada žena za koju se ne može naći prikladan muž u Engleskoj, Gertruda putuje u Teheran (Iran). Nakon tragične ljubavne afere sa diplomatom i kockarom Henrijem Kadoganom, ona odlučuje da odustane od privatnog života i kreće u otkrivanje regije kao istraživač.
U trejleru se vidi Robert Patinson kako nosi tradicionalnu nošnju Srednje Istoka za svoju ulogu Tomasa Edvarda Lorensa, dok Franko uzima ulogu ljubavnika Nikol Kidman.

Prevod:Trenutno Hrvatski ◄

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>