Room (2015)

Još filmova
8,585
Pregledi
   

Opis:

SOBA, adaptacija bestselera Emme Donoghue izvanredna je priča o Jacku, živahnom petogodišnjaku, koji je pet godina živeo zajedno sa svojom majkom u samo 9 kvadratnih metara.

Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Jack srećan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča. Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove „Sobom“. Ma je za Jacka stvorila celi svemir unutar Sobe, i ne preže od ničega kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom. Ali Jackova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njena izdržljivost dosegne svoje granice, zajedno će se upustiti u rizičan beg koji će ih na kraju suočiti s onime što može ispasti još strašnijim: stvarnim svetom.

1 komentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>